Europa Conference League

Καρεμπέ: «Το έκανε ο Παναθηναϊκός το 1971, τώρα είναι η σειρά μας»

Ο θρύλος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στην «Marca» για την πορεία των «ερυθρολεύκων» ως τον τελικό του Conference αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Ένας εκ των στελεχών του Ολυμπιακού αλλά και θρύλος του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στην «Marca» για την ιστορική πορεία των Πειραιωτών μέχρι τον τελικό του Europa Conference League αλλά και την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος πριν την τριετία του στο «λιμάνι» από το 2001 μέχρι και το 2004, είχε αγωνιστεί στους «μερένχες» την περίοδο 1997-2000.

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, τόνισε: «Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα. Ήταν το 71 με προπονητή τον Πούσκας και με τον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι η σειρά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά με τον Μεντιλιμπάρ».

Για το τι συνέβη για τον Μεντίλιμπαρ ώστε να ανατρέψει την κατάσταση στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα με τον Μεντιλιμπάρ. Είναι όλα πολύ ισπανικά, με τον Κορδόν, με τον Χοσέ Ιγνάθιο, με πολλή δουλειά, με περισσότερους Ισπανούς προπονητές. Όλα ξεκίνησαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Μεντιλιμπάρ όλα δουλεύουν και ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό που έχουμε».

Ενώ για τον τελικό της «βασίλισσας», τόνισε:
«Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη και προετοιμασμένη να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, απλά να κερδίσουμε. Ρεάλ Μαδρίτης, το λευκό σπίτι πάντα κερδίζει. Ας πάμε για το 15ο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x